Som un estudi fotogràfic especialitzat en fotografia escolar format per un equip de professionals amb molts anys d’experiència en el sector del disseny i la fotografia

Tu somrius.

Nosaltres fem la resta.

Som un estudi fotogràfic especialitzat en fotografia escolar format per un equip de professionals amb molts anys d’experiència en el sector del disseny i la fotografia

Tu somrius

Nosaltres fem la resta.

A-LA-VANGUARDIA

A l’avantguarda

Un dels pilars principals de l’estudi és la nostra constant inversió tecnològica en el millor equipament fotogràfic, programari de disseny i talent humà. No ens conformem amb un bon producte, volem crear un record inoblidable i una experiència única per a cadascun dels nostres clients.

profesionales

Professionals i propers

El nostre equip coneix el producte i el sector de l’educació de primera mà. Sabem quines són les necessitats dels centres, els alumnes i les famílies.

Respetamos el planeta

Respectem el planeta

Treballem amb respecte pel medi ambient en oferir als nostres clients la impressió només dels arxius sol·licitats mitjançant la nostra botiga en línia.

Fàcil, ecològic i sense devolucions.

Com treballem

Coordinem el nostre equip de fotògrafs segons les especificacions i en les dates acordades amb el centre per realitzar la sessió fotogràfica a les seves instal·lacions. 

Després, l’equip de disseny prepara els diferents muntatges que el centre escolar revisarà. Un cop confirmats, s’allotjaran a la botiga en línia per tal que els familiars dels alumnes hi accedeixin, mitjançant un codi personalitzat, i puguin tramitar-ne la compra.

Cada família podrà adaptar el lot segons les seves necessitats. L’escola rebrà els lots demanats i els lliurarà a cada família a través de l’alumne/a.

Serveis

LOTSLOTSFOTOGRÀFICS

Us oferim diferents lots totalment personalitzables amb una varietat de productes fotogràfics.

ORLESORLESESCOLARS

Formals o informals, amb dissenys personalitzats i innovadors, les orles són el record perfecte per a una fi d'etapa.

REPORTAJESREPORTATGESD´ESDEVENIMENTS

Posem a la vostra disposició el nostre equip humà i tècnic per a realitzar reportatges de fotografia i vídeo, esdeveniments i publicitat per a web, catàlegs o xarxes socials.

TORUSTOURS VIRTUALS 360

Una manera fàcil i còmoda de visitar l'escola i apreciar les seves instal·lacions.

VIDEOS-CATVÍDEOSMULTIMÈDIA

Porteu la vostra marca un pas més enllà amb els nostres equips multicàmera, audiovisuals i drons.

DISENYDISSENYGRÀFIC

Adaptem i fem els vostres projectes a mida. Fem una gestió integral dels serveis d'impressió, pantalles enrotllables, lones, fotoreclams, displays, papereria, revistes...

Contacteu amb nosaltres

* Campo obligatorio - Camp Obligatori - Mandatory field

UBICACIÓN

C/Girona 11-B
08328 Alella

CONTACTO